Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، تایمز آو اسراییل نوشت، آتش بس میان تل آویو و حماس که روز پنجشنبه پس از بیست و چهار ساعت درگیری‌های شدید در حصار مرزی غزه اجرایی شد، به نظر هیچ اثری بر جنگ فزاینده سایبری میان دو طرف نداشته است.

شرکت امنیت سایبری کلیر اسکای ClearSky اعلام کرد گروه حماس یک نسخه کد قرمز CodeRed را ایجاد کرده است که نسخه اصلی این نرم افزار به کاربران درباره حمله راکتی احتمالی هشدار می‌دهد که پناه بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بواز دلوف Boaz Dolev مدیرعامل شرکت کلیر اسکای در گفتگو با تایمز اسراییل گفت: «زمانی که نرم افزار جعلی دانلود می‌شود کنترل تلفن همراه را به دست می‌گیرد و به اپراتور نرم افزار اجازه می‌دهد وسیله الکترونیک را ردگیری، صدا‌ها را ضبط کند، تماس برقرار کند و پیام بفرستد.»

به گفته دلوف، زمانی که نرم افزار جعلی روی تلفن نصب می‌شود، حذف آن حتی از طریق پاک کردن کامل نیز غیرممکن است. این نرم افزارمی تواند نخستین مرحله از برنامه گسترده حماس برای جنگ سایبری ضد اسراییل در بحبوحه خشونت‌های فزاینده در مرز غزه باشد.

هاآرتص روز گذشته گزارش داد که اسراییل و حماس توافقنامه‌ای که با میانجیگری مصر ارائه شده بود، امضا کرده اند که مفاد آن شامل توقف حملات نظامی اسراییل در صورتی است که حماس حملات راکتی خود را متوقف کند. این آتش بس سومین تلاش برای توقف خشونت‌ها طی یک ماه اخیر است.

انتهای پیام/

ادعای حمله سایبری حماس پس از آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فلسطین رژیم صهیونیستی حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ پردازی صهیونیست‌ها/ نتفلیکس و رابرت دنیرو تکذیب کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، ویدیویی که نشان می‌دهد رابرت دنیرو در حال تمرین برای سریال نتفلیکس است و گفته شده سر معترضان ضداسراییلی فریاد می‌زند، یک خبر نادرست و فیک است.

در حالی که ادعا شد رابرت دنیرو بازیگر فیلم در حال فریاد زدن بر سر معترضان ضداسراییلی در شهر نیویورک است، سخنگوی نتفلیکس به آسوشیتدپرس گفت: دنیرو در حال تمرین صحنه‌ای برای سریال آینده خود در نتفلیکس با عنوان «روز صفر» در حال فیلمبرداری در خیابانی در شهر نیویورک بود. نظرات او بخشی از فیلمنامه است و ربطی به جنگ اسراییل و حماس یا اعتراضات پیرامون آن و مسایل دیگر ندارد.

با سرکوب اعتراض‌های دانشگاهی در سراسر آمریکا توسط پلیس، ادعاهای نادرست پیرامون این ویدیو در فضای مجازی پخش شد.

یکی از نسخه‌های برجسته این ویدیوی نادرست با برچسب «رابرت دنیرو در کنار اسراییل ایستاده است!» منتشر شد تا نشان دهد بازیگر محبوب برنده ۲ جایزه اسکار دارد از اسراییل حمایت می‌کند.

دنیرو در این کلیپ می‌گوید: این یک فیلم نیست. این یک فیلم نیست، این واقعی است.

وی به جمعیت می‌گوید که باید گوش کنند و اجازه دهند مردم کارهایشان را انجام دهند. او مردم را تشویق می کند که حمایت خود را ارایه دهند، اما پشت سنگرها بمانند.

دنیرو در ادامه می‌گوید: اگر می‌خواهی به حرف‌های بیهوده ادامه بدهی، پس باید به خانه برگردی. آنها می‌گویند دوباره این کار را می‌کنند! از نو! ما این را نمی‌خواهیم.

عنوانی که به ویدیو اضافه شده به ذهن مبتادر می کند که «این کار» که دنیرو به آن اشاره می‌کند، حمله مرگبار حماس در ۷ اکتبر به اسراییل است که حملات اسراییل را برانگیخت و «آنها می‌گویند دوباره این کار را می‌کنند!» را به ۷ اکتبر ارجاع می‌دهد.

در یکی از پست‌های X که ویدیوی با شرح نادرست را به اشتراک گذاشته، آمده است: «مایلم از هواداران تروریست #حامی حماس تشکر کنم که اعصاب همه را به هم ریختند. رابرت دنیرو هم موافق است و به آنها برای کشتارهای #۷ اکتبر هشدار می‌دهد!»

همچنین در پست‌هایی به دروغ مطرح شده که این ویدیو در دانشگاه کالیفرنیا - لس‌آنجلس، جایی که «درگیری‌های فیزیکی» بین گروه‌های معترضان در هفته پیش رخ داد، فیلم‌برداری شده است.

اما واقعیت این است که دنیرو نه معترضان را نصیحت می‌کرد و نه از وقایع واقعی صحبت می‌کرد. این بازیگر در حال تمرین صحنه‌ای برای «روز صفر» بود، سریالی که برای نتفلیکس ساخته می‌شود و از آن به عنوان یک «ماجرای مهیج توطئه‌آمیز» یاد شده است.

این شرکت پخش با اشاره به پخش آنلاین ویدیو به آسوشیتدپرس گفت: این تمرین صحنه‌ای از سریال نتفلیکس است که روز شنبه، ۲۷ آوریل فیلمبرداری شد و این سخنان بخشی از تولید بود.

نتفلیکس همچنین تایید کرد که سخنرانی دنیرو مربوط به فیلمنامه سریال بود و به تظاهرات پیرامون جنگ اسراییل و حماس ارتباطی ندارد.

این فیلم در نیویورک گرفته شده و یک ورودی مترو به وضوح در پس‌زمینه ویدیو دیده می‌شود که شماره آن دارای کد منطقه نیویورک است.

استن روزنفیلد سخنگوی دنیرو نیز ادعاهای رسانه‌های اجتماعی را کذب محض خواند و تایید کرد که این ویدیو صحنه‌ای از «روز صفر» را نشان می‌دهد.

جسی پلمونز بازیگری که در کنار دنیرو به عنوان دستیار شخصیت وی بازی می‌کند، پشت سر دنیرو در این ویدیو دیده می‌شود.

با گسترش اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی، آسوشیتدپرس در پایان هر هفته به بررسی اخبار فیک می‌پردازد.

کد خبر 6097059

دیگر خبرها

  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • تشدید حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • رابرت دنیرو حمایتش از صهیونیست‌ها را تکذیب کرد
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • فیلم| حملهٔ راکتی به شمال فلسطین اشغالی
  • فیلم/ حملهٔ راکتی به شمال فلسطین اشغالی
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • دروغ پردازی صهیونیست‌ها/ نتفلیکس و رابرت دنیرو تکذیب کردند
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید